Activiteitenweekend 2023

Op vrijdag 13 oktober was het eindelijk zover: het jaarlijkse activiteitenweekend stond voor de deur. De verwachtingen waren hooggespannen, en het bestuur had een verrassend en gevarieerd programma samengesteld.

De aftrap van het weekend begon met een mooi autorit richting Bergen op Zoom. Terwijl de groep onderweg was, werd iedereen nieuwsgierig naar wat hen te wachten stond. De verrassing van de dag was een Ierse dansles, waarin we de kans kregen om de kunst van deze energieke en ritmische dansvorm onder de knie te krijgen. De vrolijke muziek en aanstekelijke danspassen zorgden meteen voor een positieve sfeer en brachten de groep dichter bij elkaar. Heerlijk 360 graden. 

Na de dansles zetten de deelnemers hun reis voort en arriveerden ze in het culturele Brugge. Hier genoten van de beroemde Brugse Zot-bieren, een ware traktatie voor bierliefhebbers. Maar het weekend bood meer dan alleen drank. Brugge, met zijn middeleeuwse charme, smalle klinkerstraatjes en prachtige grachten, bood de perfecte achtergrond voor een culturele verkenning. We bezochten historische bezienswaardigheden bezoeken, zoals het Belfort en de Onze-Lieve-Vrouwekerk.

Op zondag begon de dag met een strandwandeling in Knokke, waar we de kans kregen om te genieten van de frisse zeelucht en de serene omgeving. Het geluid van de golven en de zilte zeewind zorgden voor een ontspannen afsluiting van het weekend voordat iedereen weer richting huis vertrok.

Dit activiteitenweekend in 2023 was werkelijk fantastisch dankzij het zorgvuldige en gevarieerde programma dat door het bestuur was samengesteld. De deelnemers hebben niet alleen nieuwe ervaringen opgedaan, maar ook waardevolle herinneringen gecreëerd.