Beachvolleybal toernooi groot succes

Eind juni heeft Tafelronde 49 Noordoostpolder met groot succes een beachvolleybaltoernooi georganiseerd. Het evenement bracht zes teams van Tafelrondes uit aansluitende regio’s (Tafelronde 153 Lemsterland en Tafelronde 68 Heerenveen) samen voor een sportieve en gezellige avond vol competitie. Dat het in het DNA van een tafelaar zit om verbinding en gastvrijheid te omarmen. Oud-tafelaar Frank Crebas dit nog eens tastbaar gemaakt door ons te verwelkomen in zijn prachtige recreatiepark, Netl. Hij heeft belangeloos zijn locatie, warme ontvangst met koffie, thee en koek, en de twee prachtige velden ter beschikking gesteld.

Het beachvolleybaltoernooi was een waar festijn waar sportiviteit, sociale interactie en plezier hand in hand gingen. De deelnemende teams hebben zich vol overgave ingezet en hebben laten zien wat ze in huis hebben. De sfeer was fantastisch en de wedstrijden waren spannend en uitdagend. Het toernooi bood een geweldige gelegenheid om nieuwe vriendschappen te sluiten en bestaande banden te versterken.

Na vijf keer twee intensieve partijen van 15 minuten mocht team 1 van Tafelronde 49 Noordoostpolder zich kronen tot de winnaars van deze eerste editie. Echter, om te benadrukken dat hier meedoen écht belangrijker is dan winnen heeft de organisatie ( de sportcommissie Tafelronde 49 red.) unaniem besloten de waardige gouden wisselbokaal uit te rijken aan de verliezende partij van de avond. Tevens, de organiserende Tafelronde voor de volgende editie.

Tijdens het toernooi was Erik ten Vergert, National Vice-president en lid van Tafelronde 68 Heerenveen, ook aanwezig. Hij onderstreept het belang van het organiseren van dit toernooi op jaarlijkse basis, omdat het perfect aansluit bij de doelstellingen van Tafel, namelijk vriendschap bevorderen en sociale verbinding stimuleren. Het toernooi, samen met de gulle geste van oud-tafelaar Frank Crebas, creëerde een uitstekende gelegenheid om de doelstellingen van Tafel te verwezenlijken. Het bood een laagdrempelige manier om nieuwe tafels en tafelaars te leren kennen, te genieten van gezelligheid en ons netwerk te verbreden. Door dit toernooi jaarlijks te organiseren, kunnen we de kracht van vriendschap en verbinding voortzetten en versterken.

Tafelronde 49 Noordoostpolder kijkt nu al uit naar de volgende editie van dit beachvolleybaltoernooi. Met de enthousiaste deelname van de teams en de geweldige sfeer die het evenement met zich meebracht, is het duidelijk dat dit toernooi een jaarlijks terugkerende traditie moet worden. Met volgend jaar hopelijk nog een aantal extra Tafelrondes die aansluiten!