Brennels – Netl Racing Day, Victoria Park, Wolvega

5-11-2011, Wolvega.

IMG_0390Vandaag waren we op uitnodiging van Frank C. op bezoek bij Victoria Park. Een van de mooiste drafbanen van Nederland. We werden om 17:00 verwacht en kwamen vol goede moed binnen om het ware paardenracen eens van dichtbij mee te maken. Een portemonee vol geld in de broekzak. Let the games begin! Na een kort praatje / speluitleg door een van de medewerkers van Victoria Park mochten we los. Plaats, Win, Duo, Trio, 1 paard, 2 paarden, etc. We snapten er alles (lees : helemaal niets) van. Het blijkt dat het met paardenwedden net zo iets is als bij alles. Als je maar genoeg geld verliest leer je het heeeel snel!

In bijna iedere ronde reed een paard mee van Netl Racing. Dit hield het voor ons wel zo interessant, maar ze presteerden niet naar verwachting, helaas.Dat betekent dat ondergetekende aan het eind van de avond toch een flink bedrag (lees : E4,60) terug gezet was….
Na een prima maaltijd op deze prachtige renbaan, waar zowat alles stond wat ze in china eten, zijn we vrolijk in de auto terug gegaan naar het pitoreske Emmeloord.Zoals het hoort heeft de grootste helft van ons allen (diegene zonder kinderen of die ze hadden uitbesteed voor de nacht) nog even afgepilst bij ons huis-kroegje, de Bottom.

IMG_0391IMG_0395IMG_0394

Lichtelijk aangeschoten terug gefietst en met een heerlijk licht roesje in slaap gevallen. Wel eenzaam, aangezien de dames op Ladiesweekend in Friesland waren, maar hierom niet minder gezellig!