Familiedag 2011

28 augustus was het zover. Normaliter zou je bij die datum niet eens twijfelen over het weer, maar ach … het is 2011 en we hebben last van global warming, broeikasgassen, zure regen, smeltende ijskappen en  …….. HEEL VEEL REGEN!

Tafelaars, aangetrouwden en vriendinnen, kinders, alles was welkom op de boerderij van Bioboer Joos. Gelukkig had het bestuur 2 hele grote tenten geregeld, waaronder de sta tafels en de koffie / thee stonden. Ongelukkig was dat het springkussen en de trampoline in de stromende regen stonden….. Die combinatie zorgde voor intens gelukkige kinderen, maar zeikn*tt* kleren. Gelukkig waren er ook binnen oplossingen, zoals het inkleuren van elkaars gezicht en het kijken naar de televisie.

Dat zou natuurlijk ook heel rustig zijn voor ondergetekende, ware het niet dat mijn kids kennelijk niet bang zijn voor regen en dus gewoon rustig doorgingen met rennen in dit prachtige weer. Na verloop van enkele versnaperingen werd er door het bestuur een overheerlijke BBQ op poten gezet en mocht het bestuur onder de plu verder. Ondanks het weer, wat ECHT HEEL SLECHT was, toch een hele geslaagde dag gehad.

Thanks, Joos en bestuur!