Familiedag 2013

Zondag 18 augustus,

16:00, Het zonnetje scheen fantastisch, de locatie was bij Frank op de farm, en praktisch iedereen was er weer met vrouw en kinderen. Na een lange periode van zomeravonden, vakanties, niets doen en te weinig tafelen, mochten we aanschuiven om het einde van deze periode in te luiden!

De sterke vakantieverhalen werden over en weer gegooid onder het genot van een biertje, terwijl de kids stonden te springen voor het hek van het zwembad, wachtend op een ‘volwassene’ om het zwemmen te begeleiden. Laat ik nou zelf niet vies zijn van een zwembad in de achtertuin, zodoende heb ik mij hiervoor maar opgeofferd. Gelukkig werd mijn voorbeeld snel gevolgd door een aantal andere semi-volwassenen, en al snel hingen er 4 a 5 kinderen per tafelaar om de nek om heen en weer geslingerd te worden in het bad.

De dames kwebbelden rustig verder, en deze heerlijke middag kon alleen nog maar beter worden door het bakken en braden van hamburgers, worsten, karbonades op de grote family-size buitenkeuken van onze voorzitter. De penningmeester mocht de eer waarnemen en het tijdig draaien voor zijn rekening nemen, wat hij dan ook in alle serieusheid heeft gedaan. Hulde voor Joos!! Het was heerlijk en de kids hebben er ook super in gegeten.

Na het barbecuen was het alweer tijd voor de eerste om te vertrekken, aangezien de schoolvakanties in onze regio ook weer afgelopen waren. Na nog een waterig afscheid van mijn kinderen aan de tuin van Frank (hiervoor nogmaals mijn excuses, voorzitter) vertrokken ook wij als laatsten naar huis alwaar de kinderen nog na kletsend in slaap zijn gevallen.

Een prima familiedag weer, en bedankt voor de gezelligheid!

Groet,

Uw dichter des tafels.