Never Alone 2014 – 2015 – “de missende teksten”

Het is 25-06-2015, een prachtige zonnige dag en tafeldichter van het jaar 2014-2015 wordt door het nieuwe bestuur gedwongen om achter zijn PC te duiken. Aangezien de deadline van dit document eigenlijk pas op 30 juni staat heb ik nog wel 5 dagen te gaan, maar je kan maar beter optijd starten. Het duurde even om de notulen te openen ivm wat foutmeldingen maar uiteindelijk heb ik mijn opdracht toch kunnen vinden op google drive. Namelijk: “Opleveren verslagen vorig bestuursjaar Joost 30-06-2015”. Inmiddels ben ik wel 15 minuten verder en kan niet zeggen dat ik er een gelukkiger man door geworden ben. Waarom ontvangen wij de notulen eigenlijk niet gewoon per post en gewoon ouderwets geschreven met een vulpen? Wellicht een idee om te opperen bij de volgende vergadering vanavond. Tevens de laatste vergadering voordat de zomeravonden beginnen.. Maar goed, mijn plicht dus om toch nog even wat te typen over het vorige bestuursjaar zodat ik in ieder geval niet met een strafborrel begin na de zomerstop. Sinds gisteren ben ik eindelijk af van de nasmaak van de strafborrel van twee weken geleden dus doe er alles aan om dit te voorkomen. Maar goed, (alweer). Ik zal van start gaan.

Even opzoeken waar ik was gebleven vorig jaar en mijn laatste bericht stamde uit oktober 2014. Dat valt dan nog best mee, beetje kinderachtig dat dit echt op de actiepunten lijst gezet moest worden dus. Maar laten we teruggaan naar november 2014. Een maand waar heel veel gebeurt is. Het begon met een fantastisch activiteiten weekend in Bavel. Wat een feest! Lekker op de manage bivakkeren en stoere mannen dingen doen als Buggy rijden, segway rijden, lief wandelen door het bos, avondje stappen en heerlijke muziek luistern van onze 2-persoonshuisband Bram en Robert. Ondertussen was een gedeelte nog zijn geld aan het verspillen met pokeren en probeerde Igor d.m.v. zang een steentje bij te dragen aan de band. Wat een gezelligheid, dank bestuur!
Verder was november de maand van ‘de jarige job’ serviceproject in de AH en het organiseren van een –super hero party – in Eindeloos waarbij zelfs Sinterklaas op bezoek kwam.

Live op dit moment dat ik dit aan het typen ben ontvangen we allen een app van de secretaris die zich ermee bemoeid over welke onderwerpen ik allemaal nog moet typen. Ai.. dat ziet er meer uit als ik verwacht had. Laat ik daar dan maar mee beginnen.
Ook hadden we het in jaar 2014-2015 weer een euromeeting, de tafelklaas, een progressive diner en een familiedag. Allemaal één voor één super geslaagde items! Dank bestuur!

Oké, mijn inspiratie en motivatie zakt weg dus moet snel weer de draad oppakken – als de draad er ooit geweest is – dus we gaan door naar januari! Iedereen de beste wensen voor 2015! Hier in bullet-points wat er gebeurt was in januari:
– Joop Masseus ontvangt de pioniersschep tijdens het nieuwjaarsfestival.
– Een kleine delegatie van de tafel en oud tafels gaan op ski vakantie in Immerklem.
– Frank zijn foto’s van 2 hagelnieuwe F-35 staan op de voorpagina van de Telegraaf.

Februari/ Maart 2015
Op 7 februari was het dan eindelijk zover. Progessive diner met als thema PINK! Een heerlijke avond met lekker eten nog meer gezelligheid. 18 maart was het weer schaatsen met de paddestoel en heerlijk pannenkoeken bakken. Een mijlpaal was deze dag geslagen met een record aan pannenkoeken gemaakt door de beste bakkers Jelmar en Robert! Goed gedaan mannen!

Aan tafelen met de Tafel! 28 maart 2015!
Een oude activiteit was bij deze weer opgepakt. Heerlijk met zijn allen een compleet diner serveren voor onze gasten in van der Valk. Een leuke avond met als extra’s een kavel veiling welke bij elkaar een mooi bedrag heeft opgeleverd voor het goede doel. Top!

En dat was alweer het einde van het jaar! Dat betekent dat ik als tafeldichter nu mijn laatste woordjes typ. Erg emotioneel allemaal maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan en met tranen in mijn ogen moet ik het stokje overdagen aan de marketingcommissie. Succes mannen en ik kijk uit naar alle komende verhalen!
Met vriendelijke groet, de tafeldichter 25-06-2015