Nieuw bestuur 2023-2024

De jaarlijkse bestuurswissel van Tafelronde 49 Noordoostpolder heeft plaatsgevonden. Het nieuwe bestuur bestaat uit voorzitter Hans Langedijk, secretaris Melvin Kok en penningmeester Kris Rol. Het bestuur heeft gekozen voor het thema: ‘360 graden”.

Het oude bestuur (Arjan Vaandrager, Remko Doorn en Rudi Verwer) heeft zijn taken overgedragen aan het nieuwe bestuur. Het oude bestuur werd op een fantastische manier uitgezwaaid en kreeg het er op een ludieke manier nog even zwaar van langs van het nieuwe bestuur.

Voorzitter Hans Langedijk blikt in zijn speech alvast vooruit op het 360-graden thema: We bekijken dingen teveel vanuit ons eigen gezichtspunt. Dáár gaat verandering in komen. We gaan elkaar een spiegel voorhouden. We gaan van elkaar leren. We gaan leren om dingen vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Want een beperkte blik is niet het hele plaatje! Daarom is ons thema 360 graden. Bekijk het eens anders! De agenda belooft een actief jaar waarin wederom de Polderpionier, het Tafelaardappel project voor het goede doel, bedrijfsbezoeken en persoonlijke verbinding centraal zullen staan.

Tafelronde 49, in de volksmond ook wel Ronde Tafel genoemd, staat voor vriendschap, zelfontwikkeling en maatschappelijk betrokken zijn bij projecten voor het goede doel.

Foto gemaakt door Pim van der Maden