Pitch, Putt, Propaan en Pindasaus

Delen

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email
Print

Op een zonovergoten zaterdagmiddag in april vierden we met de heren én dames de verjaardag van de Tafelronde. Wat een feestelijke dag had moeten worden, werd ook een feestelijke dag. De Dies-commissie had stad-en-land afgereisd en uiteindelijk haar oog laten vallen op de toplocatie Netl-park. In deze Wildste tuin was het goed toeven.
Na het welkomstdrankje lieten we ons instrueren in de wondere wereld van het Pitch en Putt. Op de goed onderhouden baan was het vaak zoeken naar de ballen en verplaatsten sommige vlaggen spontaan. Er werd fanatiek gegolfd waardoor we met minder ballen terugkwamen dan we vertrokken. Al met al een mooi spel met een terechte winnaar. De schrijver van het stuk zou alleen bij God niet meer weten wie dat was. Van de 18 holes tellende baan ging de stoet de bergen in op weg naar het prijzencircus. De barbecue werd ontstoken en de echte barbecuemasters begonnen met grillen. De smaak van echt houtskool was in geen velden of wegen te bekennen, maar de geur van propaan met een toefje pindasaus deed het vlees goed smaken. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd Dies!