Nieuw Bestuur: Een Onvergetelijke Reis Begint

De Tafelronde 49 in De Noordoostpolder verwelkomt met trots zijn nieuwe bestuur voor het komende jaar

De Tafelronde 49 in De Noordoostpolder verwelkomt met trots zijn nieuwe bestuur voor het komende jaar. Onder leiding van Joost Munsterman als voorzitter, Jordy Schouten als penningmeester en Sjors Evers als secretaris, belooft het nieuwe leiderschap een jaar vol inspiratie, samenwerking en impact.

Met het thema “De Onvergetelijke Reis” heeft het nieuwe bestuur een ambitieus pad uitgestippeld dat verschillende interpretaties en betekenissen omvat. Deze reis kan worden gezien als een persoonlijke ontdekkingsreis, een avontuurlijke tocht over de wereld, of zelfs als een symbolische reis van groei en transformatie.

Het komende seizoen zal de Tafelronde 49 verschillende initiatieven en evenementen organiseren om dit thema tot leven te brengen en de gemeenschap te versterken. Een van de meest prominente activiteiten is de jaarlijkse Tafelaardappelactie, waarbij geld wordt ingezameld voor diverse goede doelen. Dit initiatief heeft niet alleen tot doel financiële steun te bieden, maar ook bewustwording te creëren en gemeenschapszin te bevorderen.

Joost Munsterman, de kersverse voorzitter, benadrukt het belang van de rol van de Tafelronde in de gemeenschap: “We zijn vastbesloten om een positieve impact te hebben, niet alleen door het inzamelen van fondsen, maar ook door actief betrokken te zijn bij lokale initiatieven en het bevorderen van samenwerking en verbondenheid.”

Het nieuwe bestuur kijkt ernaar uit om samen met de leden een onvergetelijke reis tegemoet te gaan, waarbij ze gezamenlijk streven naar een betere toekomst voor allen.

 

Foto: Pim van der Maden