Tafelronde 49

Noordoostpolder

Welkom bij Tafelronde 49. Op deze pagina vind je meer informatie over onze tafel, wat wij doen en wie zij zijn.

Waar staan we als Tafelronde voor?

Het draait om vriendschap, zelfontwikkeling en maatschappelijk betrokken zijn met projecten voor het goede doel.

Vriendschap

De tafel verrijkt vriendschap en wederzijds begrip. Je ontwikkelt vriendschappen voor het leven. Op lokaal, nationaal en internationaal niveau.

ZELFONTWIKKELING

Tafelavonden zijn vaak het platform van bloeiende discussies. Je leert veel van Tafelaars met totaal andere beroepen, inzichten en persoonlijke ervaringen.

Service

Een tafelaar is betrokken bij de lokale, nationale maatschappij. Je draagt je steentje bij door lokale en landelijke serviceprojecten te steunen.

over tafelronde 49

Over Tafelronde 49

De Tafelronde is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. En ondertussen hun expertise en energie in willen zetten voor het goede doel. Die kennis en ervaring willen delen en niet terugdeinzen voor een discussie.

Het Tafelaardappel project

Wij steunen lokale goede doelen.

Ieder jaar steunen wij met ons Tafelaardappel project een lokaal goed doel. Dit jaar steunen wij het Vrouwencentrum Noordoostpolder. Wij verkopen onze eigen verbouwde aardappels voor het goede doel. Steun dit goede doel en koop aardappels. 

de tafelaardappel voor het goede doel

Nieuws

Leden

Contact

Heb je een vraag voor onze tafel, wil je zelf graag bij onze tafel of wil je een project voorstellen? Neem gerust contact met ons op. We proberen zo snel mogelijk te reageren.