De tafelaardappel voor het goede doel

Met de Tafelronde 49 Noordoostpolder verkopen we heerlijke aardappels voor het goede doel. Voor slechts 12,50 euro steun jij het goede doel: Uniek Sporten. Je steunt hiermee: Sporten in de Noordoostpolder voor mensen met een beperking. 

En je krijgt er ook nog eens overheerlijke aardappels uit eigen polder voor terug. Gratis thuisbezorgd. 

Over het goede doel

Jarenlang leefde de wens voor een eigen ontmoetingsplek bij vrouwen. In 2007 werd Vrouwencentrum Noordoostpolder officieel opgericht en actief. Na een paar rondzwervende jaren doet ze dat sinds juli 2011 op een prachtige eigen locatie dankzij en naast Woningbouwvereniging Mercatus in Emmeloord.

Vrouwencentrum-NOP
vers-vanuit-de-polder

Aardappels vers uit de polder

De aardappelen komen bij Fam. Vaandrager uit Luttelgeest vandaan. De aardappels zijn vers gerooid, worden door ons zelf afgezakt en voorzien van een unieke aardappelzak. De overhandiging van de eerste zak aardappels vindt plaats door onze burgemeester. 

Vrijwel de gehele opbrengst gaat naar het goede doel. Vorig jaar maakten we 7500,- over naar Stichting Leergeld. 

Gratis bij jou thuis bezorgd binnen de Noordoostpolder of op Urk op ……

Service

De Tafelronde 49 is een vereniging waarmee we o.a. goede doelen steunen. Dat houdt in dat er ieder jaar één of meerdere projecten worden georganiseerd ten behoeve van groepen in de samenleving die hulp echt nodig hebben. Soms wordt een gezin geholpen dat het financieel moeilijk heeft, organiseren we activiteiten voor senioren of voor mensen met een beperking. We realiseren ons dat het vaak maar kleine projecten zijn. Maar ook dat alle kleine beetjes helpen!

over-ons

Wil jij een goed doel tippen voor volgend jaar?

Heeft uw organisatie een service vraag waarbij de Tafelronde 49 mogelijk mee kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wellicht steunen wij uw organisatie binnenkort wel.

Een goed doel ondersteunen?

Bestel je aardappels voor het goede doel.