Over Ons

Over de tafelronde

Bij de Nederlandsche Tafelronde bloeien vriendschappen op. Hart voor de maatschappij wordt omgezet in concrete acties waarbij voortdurende zelfontplooiing van de leden het nobel streven is. Een Tafelaar is altijd in beweging, voor de wereld, zijn mede-Tafelaars en zichzelf.

De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging voor mannen tussen de 25 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. En ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel. Die kennis en ervaring willen delen en niet terugdeinzen voor een levendige discussie.

Tafelaars zijn welkom vanaf 25 jaar en moeten, als ze 40 jaar zijn geworden, de Tafel weer verlaten. Daardoor vernieuwt het ledenbestand zich voortdurend en is er geen ruimte voor verzadiging en vergrijzing. 

De Tafel streeft naar een tolerante en diverse groep leden. Bij voorkeur zijn er bijvoorbeeld maximaal twee Tafelaars met hetzelfde beroep en is de leeftijdsopbouw van de Tafel mooi in evenwicht. Elke Tafel heeft gemiddeld 16 tot 20 leden van zeer divers achtergrond en ervaring.

Internationaal

De Tafel verrijkt vriendschap en wederzijds begrip. Je ontwikkelt vriendschappen voor het leven. Op lokaal, nationaal en internationaal niveau. 

Tafelronde 49 Noordoostpolder onderhoudt intensieve contacten met andere Tafelrondes met nummer 49 in het buitenland.

Onze Leden

Rudi Verwer

Penningmeester

Remko Doorn

Secretaris

Arjan Vaandrager

Voorzitter

Leo Joosten

Hans Langedijk

Matthijs van Gaalen

Krijn van Groninge

Michel Becker

Buitengewoon Tafelambtenaar

Gert-Jan Baken

Joost Munsterman

Kris Rol

Bart Loman

Michiel Maas

René van Meijel

Jasper Stege

40+

Arjan Schwering

Melvin Kok

Sjors Evers