Ieder kind verdient een verjaardag

Tafelronde 49 Noordoostpolder helpt Jarige Job

Emmeloord – Wie wist dat in Nederland meer dan 60.000 kinderen tussen de vier en 12 jaar hun verjaardag niet vieren? Simpelweg omdat daar thuis geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar zijn er geen cadeautjes, geen ballonnen en geen traktaties voor op school. Uit schaamte melden kinderen zich soms zelfs ziek.

Stichting Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardag leed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een verjaardag box. Met onder meer feestelijke versiering, wat lekkers voor de klas en natuurlijk mooie cadeaus.

De landelijke Jarige Job dag vindt zaterdag 8 november van 10.00 – 14.00 uur plaats. In Albert Heijn, Lange Nering 200 in Emmeloord, wordt die dag het winkelend publiek bewust gemaakt van de niet vanzelfsprekendheid van een kinderverjaardag. Gevraagd wordt aan mensen om de actie te ondersteunen. In de winkel hangen ballonnen bij diverse producten en het winkelend publiek sponsort Jarige Job door deze producten te kopen en te schenken aan de stichting. Vrijwilligers van Tafelronde 49 Noordoostpolder helpen hier mee. De producten bestaan onder meer uit Chocolade, Cake, lekkers voor thuis, snoep, traktatie, bekertjes, bordjes, slingers en natuurlijk een cadeau. Al deze producten worden in een verjaardag box van Jarige Job gestopt en zijn geschikt voor de leeftijdscategorieën: 4-6 jaar, 7-9 jaar en 10-12 jaar.

Wie wil helpen een kind een fijne verjaardag te geven wordt gevraagd een product te sponsoren, want ieder kind verdient een feestje!

Voor meer informatie kijk op www.jarige-job.nl of www.rt49.nl