Klussen bij de zorgboerderij

Zaterdag, 27 april 2013.

RT_Zorgboerderij_1Afgelopen februari hebben we als tafel weer wat projecten gescoord op de ‘beursvloer’ in Emmeloord. Dit is een jaarlijks evenement, waar er wordt gehandeld tussen vraag en aanbod van hand-en-span diensten. Een van de binnen gekomen klussen bij ons was het wassen van de witte boarding / dakgoten van de kinderboerderij.

Na wat passen en meten voor het vinden van een geschikte datum, was het zaterdag zover. We mochten los. Stipt 08:37 was ik aanwezig op de locatie. De traditiegetrouwe ‘secret handshake’ van de tafel liet mij tot de conclusie komen dat we met z’n 4en mochten beginnen. Kees Willem, Jelmar, Ronald L. en ikzelf waren de gelukkigen.

RT_Zorgboerderij_2Gelukkigen, aangezien we met dit mooie weer met onze handen in een emmertje met warm water met zeep mochten, en uw ondergetekende mocht zelfs met de heftruck spelen. We hoefden ons dus niet te vervelen. Na enige tijd schoof ook Michel nog bij ons aan, en ging het nog sneller als voorheen. Het was een prima klusje voor de zaterdagmorgen en we hebben ons dus ook goed vermaakt.

Rond 12:00 hebben we alles aan kant gemaakt en de aanblik van de prachtige witte boarding om de schuur, het tussenstuk en de winkel mocht weer bijgeschreven worden op onze conto. We zijn hierna nog verwend met een heerlijk wortelsoep uit eigen tuin, en zo rond 12:30 vertrokken we allen met een tevreden gevoel naar huis.

Bedankt aanwezige tafelaars, voor alweer een gezellige bezigheid.

Met vr. gr.,
uw Dichter des Tafels