Ronde Tafel zet zich in voor Jarige Job

Zaterdag 10 oktober zetten de mannen van Tafelronde 49 Noordoostpolder zich weer in voor Stichting Jarige Job. Zij zullen een groot deel van de dag belangeloos actief zijn bij de Albert Heijn aan de Lange Nering in Emmeloord om producten in te zamelen voor dit Goede doel. Het winkelend publiek wordt gevraagd om producten te kopen en te doneren voor de Verjaardgasboxen.

Jarige Job maakt een einde aan verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een Verjaardagsbox met alles erop en eraan. Zoals versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Stichting Jarige Job wil de kloof tussen arme en rijke kinderen zo veel mogelijk dichten en maakt verjaardagen mogelijk voor kinderen, 4 t/m 12 jaar oud, die hun verjaardag eigenlijk niet kunnen vieren omdat daar geen geld voor is. Sociaal maatschappelijk gezien is het voor deze groep het meest belangrijk om de verjaardag te vieren.

Tafelronde 49 Noordoostpolder staat voor vriendschap, zelfontwikkeling en ondersteunt lokale, nationale en internationale projecten initiatieven. Het lukt de mannen uit de Noordoostpolder erg goed om hun steentje bij te dragen aan mooi serviceprojecten, waaronder Jarige Job.